P.van Driel - Aannemersbedrijf

Diensten

Nieuwbouw

Nieuwbouw in alle sectoren
Op de nieuwbouwmarkt heeft Aannemersbedrijf P. van Driel jarenlange ervaring opgedaan in de diverse marktsegmenten van de bouw.
In de beginjaren werd veelal de agrarische sector aangedaan, maar in de loop der jaren is ook de professionaliteit in de nieuwbouw van particuliere woningen en de utiliteitsector een groter deel gaan uitmaken van de werkzaamheden. Door de langdurige samenwerking met onderaannemers en leveranciers is er inmiddels een netwerk van betrouwbare en vakkundige partners opgebouwd.

Verbouw

Veelzijdig in verbouwingen
Naast de nieuwbouw heeft Aannemersbedrijf P. van Driel in diverse sectoren ook veel werk verricht in het verbouwen van onder andere woningen, agrarische gebouwen, scholen, appartementen en kantoren.
Hierbij speelt de grote veelzijdigheid en flexibiliteit van het bedrijf een belangrijke rol. De laatste jaren worden er ook veel woningaanpassingen gerealiseerd, waarbij zowel de speciale wensen van de opdrachtgever maar ook de functionaliteit ervan bekeken wordt. Hier kunnen wij u goed in adviseren en, indien nodig, met de overheid om tafel gaan.

Advies

Bouwkundig advies
Om u goed van dienst te kunnen zijn, kan Aannemersbedrijf P. van Driel u ook helpen met het geven van bouwkundig advies. Wij regelen graag voor u de complete bouwvergunningsaanvraag. Dit omvat het invullen van diverse formulieren, het maken van tekeningen en berekeningen en tevens het overleg met gemeentes. Dit alles kan in combinatie met of los staan van de uitvoering. Voordelig én gemakkelijk want hierdoor heeft u één partij waarmee u het gehele traject doorloopt.
Omdat ook de planning, calculatie en eventueel het bouwkundig tekenwerk binnen ons bedrijf uitgevoerd wordt, kunnen wij u goed adviseren bij de invulling en uitvoering van uw wensen. Tevens werken wij met grote regelmaat samen met architecten in het uitvoeren van diverse projecten.

Onderhoud

Goed onderhouden
Aannemersbedrijf P. van Driel heeft zich ook toegelegd op het onderhoud van gebouwen. Dit kan in de vorm van kleinschalig onderhoud, zoals het vervangen van kozijnen, vernieuwen van goten en divers schilderwerk. Maar ook het grote onderhoud, zoals het vervangen van complete daken, periodiek onderhoud en het vervangen van voegwerk, maken deel uit van de expertise van het bedrijf.

Nieuwbouw

nieuwbouw in alle sectoren


lees meer

Verbouw

veelzijdig in verbouwingen


lees meer

Advies

bouwkundig advies


lees meer

Onderhoud

goed onderhouden


lees meer

Heeft u nieuw- of verbouwplannen, of wilt u gewoon vrijblijvend advies?
Neem dan contact op!

Hoe bereikt u ons?

Aannemersbedrijf P. van Driel is gemakkelijk te bereiken. U kunt altijd bellen of een e-mail sturen. Wilt u liever een afspraak maken voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

Via onderstaande kaart kunt u gemakkelijk de route bepalen naar ons bedrijf.

Facebook
T: (0413) 366 395
E: info@pvandriel.nl

Aannemersbedrijf P. van Driel
Oude Veghelsedijk 5
5476 KE Vorstenbosch

Bekijk hier onze privacy policy.