P.van Driel - Aannemersbedrijf

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen

Door het aanscherpen van de normen en de daarbij behorende gewijzigde regelgeving heeft Aannemersbedrijf P. van Driel zich gespecialiseerd in het meedenken en neerzetten van duurzame toepassingen. Denk hierbij aan de juiste isolatie, triple glas, geïsoleerde fundering en de luchtdichtheid.

Bij onze projecten denken we al vooruit naar de nieuwste regelgeving. Samen met een aantal grote leveranciers zijn er een aantal pilot projecten uitgevoerd om te testen welke toepassingen resulteren in het verbeteren van de energiezuinigheid. Samen met Unilin, leverancier van isolatiematerialen, heeft Aannemersbedrijf P. van Driel een woning gerealiseerd waarin gestreefd is naar het neerzetten van een energie nul woning. In de twee video's op deze pagina zijn de diverse toepassingen weergegeven en worden deze verder toegelicht.Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes om uw ideale project te realiseren!

Heeft u nieuw- of verbouwplannen, of wilt u gewoon vrijblijvend advies?
Neem dan contact op!

Hoe bereikt u ons?

Aannemersbedrijf P. van Driel is gemakkelijk te bereiken. U kunt altijd bellen of een e-mail sturen. Wilt u liever een afspraak maken voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

Via onderstaande kaart kunt u gemakkelijk de route bepalen naar ons bedrijf.

Facebook
T: (0413) 366 395
E: info@pvandriel.nl

Aannemersbedrijf P. van Driel
Oude Veghelsedijk 5
5476 KE Vorstenbosch

Bekijk hier onze privacy policy.