P.van Driel - Aannemersbedrijf

Nieuwbouw woonhuis

Nieuwbouw woonhuis te Ulvenhout


Een centraal eet & leef gedeelte, voldoende slaapkamers en een vide met een grote raampartij. Dit huis, gelegen aan de Ulvenhoutse bossen, heeft het allemaal. De mooie eiken trap is centraal in het huis gesitueerd en toegang tot het kantoor, de bijkeuken en de garage zijn 'onzichtbaar' doordat deze verscholen liggen achter een prachtige kastwand. Binnen en buiten is gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen die goed passen bij de bosrijke omgeving. En de keuze voor zonnepanelen, triple glas, een warmtepomp en slanke aluminium kozijnen ('staallook') maken deze woning ontzettend duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

De opdrachtgevers zijn erg tevreden over elke fase in het bouwtraject. Ze kenmerken de medewerkers van P. van Driel B.V. als open, betrokken en zorgvuldig. De communicatie was altijd duidelijk en helder, alle betrokkenen hielden het gewenste eindresultaat continue voor ogen. Er werd goed meegedacht over (on)mogelijkheden en ook al was de planning, door de vele verschillende onderaannemers, soms complex: het huis is prachtig tot in detail afgewerkt. Voor de opdrachtgevers is het eindresultaat precies hoe ze het van te voren bedacht hadden en ze kijken terug op een leuke & leerzame bouwperiode!

Klik op de foto voor een impressie van deze woning


Woonhuis te Vught

Heeft u nieuw- of verbouwplannen, of wilt u gewoon vrijblijvend advies?
Neem dan contact op!

Hoe bereikt u ons?

Aannemersbedrijf P. van Driel is gemakkelijk te bereiken. U kunt altijd bellen of een e-mail sturen. Wilt u liever een afspraak maken voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

Via onderstaande kaart kunt u gemakkelijk de route bepalen naar ons bedrijf.

Facebook
T: (0413) 366 395
E: info@pvandriel.nl

Aannemersbedrijf P. van Driel
Oude Veghelsedijk 5
5476 KE Vorstenbosch

Bekijk hier onze privacy policy.