P.van Driel - Aannemersbedrijf

Veiligheid & Milieu

Veiligheid & Milieu

Veiligheid speelt een belangrijke rol binnen Aannemersbedrijf P. van Driel. Op de bouwplaats worden verschillende voorzieningen getroffen om de veiligheid van de werknemers te waarborgen. De persoonlijke veiligheid wordt door de werknemers zelf vergroot, door het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en het stofvrij werken. Daarnaast wordt er op de bouwplaats veel aandacht besteed aan het creëren van een veilige en nette werkomgeving. Denk hierbij aan randleuningen en een opgeruimde bouwplaats.

Het behoud van het milieu speelt in de huidige maatschappij een grote rol. De gevolgen hiervan zijn ook in de bouw goed te merken. Het is belangrijk dat een bedrijf de nodige maatregelen treft om het milieu zo min mogelijk te belasten en te beschadigen. Aannemersbedrijf P. van Driel houdt hier rekening mee door op de bouwplaats het afval te scheiden. De verschillende soorten materiaal, zoals hout, steen, plastic en ijzer, worden op de bouwplaats van elkaar gescheiden en apart afgevoerd. Daarnaast wordt er tijdens de bouw gebruik gemaakt van duurzame materialen.

Heeft u nieuw- of verbouwplannen, of wilt u gewoon vrijblijvend advies?
Neem dan contact op!

Hoe bereikt u ons?

Aannemersbedrijf P. van Driel is gemakkelijk te bereiken. U kunt altijd bellen of een e-mail sturen. Wilt u liever een afspraak maken voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

Via onderstaande kaart kunt u gemakkelijk de route bepalen naar ons bedrijf.

Facebook
T: (0413) 366 395
E: info@pvandriel.nl

Aannemersbedrijf P. van Driel
Oude Veghelsedijk 5
5476 KE Vorstenbosch

Bekijk hier onze privacy policy.