P.van Driel - Aannemersbedrijf

Nieuwbouw woonhuis

Nieuwbouw woonhuis te Uden


Deze levensloopbestendige bungalow (met bovenverdieping) is op meerdere facetten gericht op de toekomst door ‘Nul op de Meter’: 26 zonnepanelen en aardwarmte in combinatie met plafondkoeling in de gehele woning. Slimme (zorg)technologie door middel van het Loxone systeem en ook is er gedacht aan vergroening: het platte dak is voorzien van sedum (vetplanten) die zorgen voor extra isolatie en de wadi in de voortuin vangt het regenwater op met als gevolg infiltratie. Tevens is de keuze gemaakt om de woning te voorzien van voldoende slaapkamers (beneden en boven) zodat bij eventuele verkoop het zowel voor een echtpaar als een gezin interessant kan zijn. Mocht er iemand in het huis zorg nodig hebben dan is er over de kleinste details nagedacht: de doucheknop hangt namelijk niet onder de douche, maar aan de zijkant. Wel zo praktisch!

De opdrachtgevers hebben na 30 jaar wederom gekozen voor Aannemersbedrijf P. van Driel. De samenwerking gaf direct weer vertrouwen en er werd gedurende alle fases goed meegedacht. Materialen zijn tijdig besteld, er was een goede balans tussen fysiek overleg en korte berichten via de app en de langetermijnplanning heeft de opdrachtgevers geholpen om inzicht te verkrijgen in het totale proces – en alle tijdige keuzes die daarbij horen. Vanuit de woon-leef keuken kijken zij tevreden terug op de afgelopen periode en genieten van deze prachtige plek in de Udense natuur. 

Klik op de foto voor een impressie
van deze woning


woning_Uden

Heeft u nieuw- of verbouwplannen, of wilt u gewoon vrijblijvend advies?
Neem dan contact op!

Hoe bereikt u ons?

Aannemersbedrijf P. van Driel is gemakkelijk te bereiken. U kunt altijd bellen of een e-mail sturen. Wilt u liever een afspraak maken voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

Via onderstaande kaart kunt u gemakkelijk de route bepalen naar ons bedrijf.

Facebook
T: (0413) 366 395
E: info@pvandriel.nl

Aannemersbedrijf P. van Driel
Oude Veghelsedijk 5
5476 KE Vorstenbosch

Bekijk hier onze privacy policy.