P.van Driel - Aannemersbedrijf

Nieuwbouw woonhuis

Nieuwbouw woonhuis te Veghel


Na 30 jaar tevreden hebben gewoond in een prachtige woning, destijds gebouwd door Aannemersbedrijf P. van Driel, was het voor deze opdrachtgevers geen moeilijke keuze om opnieuw de opdracht te verlenen aan de drie broers uit Vorstenbosch. Het voelde als vertrouwd binnenkomen, het personeel werkt (nog steeds) erg netjes en de betrokkenheid is groot. Tijdens de bouw is er open gecommuniceerd over de begroting en de planning, waarbij ook de afstemming met de onderaannemers goed verliep. Het werken in een bouwteam is een aanrader, vanaf de start is de aannemer betrokken bij het ontwerp en kan dus direct meekijken of iets technisch haalbaar is.

De vrijstaande woning is gebouwd aan de rand van een natuurgebied, dat vanuit het grote raam in de woonkamer goed te zien is. Veel lichtinval, een diepe tuin en goed ge├»soleerd. In de winter warm, in de zomer koel, mede door de juiste isolatie en het gebruik van zonnepanelen en een grondwarmtepomp. Het hoge plafond in de hal, met aan de muur een prachtig schilderij, is een echte eyecatcher. Op de begane grond is een slaapkamer en badkamer gesitueerd, inclusief sauna. Een heerlijke plek om veel tijd door te brengen! 

Klik op de foto voor een impressie
van deze woning


woning_Veghel

Heeft u nieuw- of verbouwplannen, of wilt u gewoon vrijblijvend advies?
Neem dan contact op!

Hoe bereikt u ons?

Aannemersbedrijf P. van Driel is gemakkelijk te bereiken. U kunt altijd bellen of een e-mail sturen. Wilt u liever een afspraak maken voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

Via onderstaande kaart kunt u gemakkelijk de route bepalen naar ons bedrijf.

Facebook
T: (0413) 366 395
E: info@pvandriel.nl

Aannemersbedrijf P. van Driel
Oude Veghelsedijk 5
5476 KE Vorstenbosch

Bekijk hier onze privacy policy.